Welkom op de website van Nijmeegse zorg hart.
 
 

Waar gewerkt wordt worden ook fouten gemaakt , heeft u een klacht !


Wilt u een klacht indienen over uw eigen ondersteuning of die van uw naaste? 

Deel uw ervaring met ons. 

Samen zoeken we naar oplossingen en kijken we hoe onze ondersteuning kunnen verbeteren. 

U kunt met ons contact opnemen door het contact formulier in te vullen en te versturen.

U kunt ook contact opnemen met Klachtenportaal Zorg waar wij bij aangesloten zijn, zie onder aan de pagina. 

2023 Logo Klachtenportaal Zorg B.V_
2023 Logo Klachtenportaal Zorg B.V_Bent u ergens ontevreden over, of heeft u een klacht over onze zorg? We gaan graag met u in gesprek en op zoek naar een oplossing.
Wilt of kunt u de klacht niet bespreekbaar maken met ons, of wenst u onafhankelijke ondersteuning hierbij, dan kunt contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. Klachtenportaal Zorg is een externe organisatie waar we zijn aangesloten om onvrede en klachten over onze zorg te helpen oplossen.
Heeft u uw klacht of onvrede opgestuurd, dan beoordeelt Klachtenportaal Zorg of deze voldoet aan de voorwaarden deze in behandeling te nemen en welke procedure erbij past.
Als er informatie ontbreekt of onduidelijk is, nemen zij contact met u op om het volledig te maken en ervoor te zorgen dat de klachtenprocedure goed opgestart wordt.
Wilt u advies over hoe u om kunt gaan met een situatie waar u ontevreden over bent? Ook dan kunt u contact opnemen met Klachtenportaal Zorg. U start dan nog geen procedure op.
Geef uw klacht door met het klachtenformulier op de website van Klachtenportaal Zorg. U kunt ook een e-mail sturen aan  info@klachtenportaalzorg.nl
Weet u niet welke klachtenprocedure voor u geldt? Ook daar kan Klachtenportaal Zorg u mee helpen.
Het doel blijft het oplossen van onvrede en klachten.