Welkom op de website van Nijmeegse zorg hart. 
 
          

Nijmeegse zorg hart coöperatieve U.A.            p/a Libellenstraat 59                      6533 RL Nijmegen  Tel: 06 87397094                                       info@nijmeegsezorghart.nl                         KvK: 66818753


Wij van Nijmeegse zorg hart coöperatieve U.A., helpen u zo lang mogelijk zelfstandig in uw vertrouwde omgeving te blijven wonen.1 jarig bestaan !


Op 1 April 2017 is het Nijmeegse zorg hart van start gegaan, dit is gebeurt in samenwerking met TVN-Zorgt.

We zijn ontzettend blij dat TVN-zorgt ons onder hun paraplu heeft genomen.

We hebben afgelopen jaar ontzettend veel geleerd, we hebben het jaar gebruikt om een goede organisatie neer te zetten en daarnaast om onze naam bekend te maken en dat is ook aardig gelukt. 

We zijn als organisatie in 2017 gegroeid van 0 cliënten naar meer dan 80 cliënten en qua cliënten groeien we nog steeds. In ons eigen tevredenheidsonderzoek geven onze cliënten hun vaste medewerker een gemiddeld rapport cijfer van 8,6.

68% van de cliënten geeft aan dat ze zeer tevreden zijn met hun vaste medewerker, 32% geeft aan dat ze tevreden zijn met vaste medewerker.

Het rapport cijfer van de cliënten voor de organisatie Nijmeegse zorg hart is: 8,4

Deze cijfers liggen bijna gelijk aan de cijfers van het tevredenheidsonderzoek wat de gemeente Nijmegen in 2017 heeft gedaan en openbaar heeft gemaakt.

Financieel gezien hebben we best een zwaar jaar gehad, onze grootste kostenpost is het personeel. De medewerkers van het Nijmeegse zorg hart zitten allemaal FWG 15 en ik durf best te beweren dat wij daar uniek mee zijn in Nederland, maar dat betekent ook dat wij onszelf best een zware last hebben opgelegd.

Onze toekomst ziet er goed uit, maar dat hangt mede af van wat de gemeente Nijmegen gaat doen, nu er een nieuw college van B&W gaat komen en geluiden van bezuinigen omtrent de huishoudelijke hulp steeds harder klinken.

Wij van het Nijmeegse zorg Hart willen de weg die we zijn ingeslagen verder vervolgen en willen via deze weg ook onze cliënten bedanken voor het vertrouwen wat ze ons hebben geschonken, natuurlijk bedanken wij TVN-zorgt voor alles wat ze voor ons gedaan hebben en de SP Nijmegen voor gebruik van gebouw en de koffie en thee. 
Wij van Nijmeegse zorg hart coöper zorg hart is altijd dichtbij, omdat onze medewerkers bij u in de regio wonen, zodat ze weten wat er leeft en speelt in de regio. Onze thuishulpen zijn goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers met vele jaren ervaen aan